The Great Room

The Great Room is a flexible workspace with elevated design and hospitality serving a roster of Fortune 1000 enterprises, ‘grown up’ start-ups, industry thought-leaders and change makers. Members have access to thoughtfully designed private workspaces in iconic buildings, thought provoking learning experiences and a like-minded driven community.

T.H.E DESIGN

T.H.E DESIGN。設計家共享工作空間,座落於鄰近沙田第一城生活圈及石門工商業區。距離港鐵站只需3分鐘路程。我們的空間靈活且經過優化,專門滿足設計師和建築師的需求。我們不僅為您提供一個明亮,寬敞的工作環境,還為經驗豐富的設計師提供指導,一個由其他設計師組成的社區,用於分享想法,人才庫和進行協作,並為您與潛在客戶建立聯繫的平台及提供支持,並聯絡顧問和供應商。

deHUB

deHUB致力於支援不同中小企、創業人士,我們的團隊提供後勤服務及向初創公司提供支援,希望為會員提供24小時的優質工作環境、活動空間和餐飲服務。

SWEDA

SWEDA is a Co-working Space located at the cultural & creativity area in West Kowloon, next to the new artistic landmark D2 Place shopping mall, with just 1 minute walk distance to Lai Chi Kok MTR Station – A convenient spot for reaching to all parts of the city.

Eaton Club

Eaton Club在香港中環、灣仔、九龍均設有尊貴靈活工作空間和服務式辦公室,環境舒適,設備先進。

URBAN HOUSE

URBAN HOUSE 座落於香港的心臟地帶 - 尖沙咀,旨於為會員提供一個可以放鬆身心、促進人與人之間交流及成長的平台。

南豐作坊工作空間

南豐作坊位於南豐紗廠四樓,是techstyle社群的創新基地,透過靈活的辦公空間和原型實驗室,促進初企的創業夢成真。

Dream Impact 夢創成真

夢創成真是紮根於香港的影響力資源連結平台,為社創企業提供不同支援,旨在提升他們在商業和社會影響力層面上都能持續增長。

Paragon Asia

Paragon紮根東九龍,於觀塘工廈出租寫字樓及共享空間,設有多樣設施,以支援初創企業家能以低成本進行各式活動及製作。

NEXEN Workshop 千代工坊

Nexen Workshop – 千代工坊為全港中小企業及初創企業提供新一代的工作空間。我們透過自置物業加上創新的設計元素,再配上一流的設施和卓越的服務,以低成本為會員提供專屬私人房間、固定辦公桌和共享辦公桌等工作空間,從而令我們的會員能夠將更多的時間和資源投入到他們的業務發展上。